Social- og sundhedshjælper søges til aftenvagt til skærmet enhed BB4.

Midt-og Vestsjælland

Faglig stolthed, leve- og bo miljø, samarbejde mellem vagtlag og relationsskabende til mennesker med demens - er det nøgleord der beskriver dig og dit arbejde? Har du lyst til et jobskifte - så hører vi gerne fra dig.

Om jobbet


Vi søger en uddannet social- og sundhedshjælper, som ser sig selv trives i aftenvagt på 28 timer i en enhed med beboere ramt af forskellige demensdiagnoser. Vi har plads til 10 beboere i enheden, hvor du sammen med en kollega skaber de hjemlige men også professionelle rammer for vores beboere ud fra et personcentreret omsorgsperspektiv.
Vi har flere faggrupper ansat og har derfor et godt professionelt tværfagligt fællesskab, det kommer vores beboere til gode. Dialogen er vores omdrejningspunkt i hverdagen.

På Bøgebakken vil dit arbejdsområde rumme gode muligheder for afveksling. Du vil opleve, at alle dine kompetencer afhængig af din faglige profil kommer i spil, her arbejder vi både med det sundhedsfaglige og det socialpædagogiske arbejdsfelt. Udvikling og læring er en vigtig del af hverdagen og opgaverne løses i fællesskab.

Om dig


Faglige kvalifikationer:


 • Faglige kompetencer svarende til din udddannelsesmæssige baggrund som social- og sundhedshjælper.
 • Har du viden, erfaring og interesse for almen somatik, gerontologi og demens er det et plus.
 • Kendskab til at arbejde med beboeren gennem en socialpædagogisk tilgang, så beboeren kan leve et værdigt liv i trygge omgivelser.
 • Kan indgå i en professionel relation med beboerne og deres pårørende, og skabe en oplevelse af nærvær.
 • Gode kommunikationsevner, så viden og erfaringer kan videre formidles til kollegaer.
 • Ønsker at prioritere det tværfaglige samarbejde. Så tilgangen til vores beboere afhænger af deres behov.
 • Rollemodel for elever og kollegaer, ved at styrke fællesskabet omkring opgaver.

Personlige kvalifikationer:


 • Overblik og medmenneskelighed som også udtrykkes gennem din faglighed både til beboere og pårørende.
 • Kan tænke kreativt og fleksibelt så den gode hverdag skabes for vores beboere.
 • Bringer godt humør til teamet og beboerne.
 • Gode samarbejdsevner i teamsamarbejdet med kollegaer resten af døgnet.

Kort sagt søger vi en kollega, som er engageret og faglig, der vil medvirke til, at Bøgebakken forbliver et godt sted at bo for vores beboere og tager et medansvar i at skabe en faglig og hyggelig arbejdsplads.

Om os


Bøgebakken er et skønt nyere plejecenter, beliggende i naturskønne omgivelser i Allerslev, Lejre Kommune - tæt på Lejre Station (10 min gang).10 min i bil fra Roskilde, 27 min i bil fra Holbæk, 20 min i bil fra Høje-Taastrup.
Plejecenteret består af syv mindre enheder, hvor der bor mellem 9-12 skønne mennesker i hvert hus. To af de syv huse er skærmede enheder for beboere med en kompleks demenssygdom. I hus 4 hvor vi mangler dig, har vi plads til 10 beboere med forskellige demensdiagnoser. I vil være to i aftenvagten sammen.

Centeret er bygget op om plejeprincipperne i Leve- og Bo konceptet, hvor beboernes hverdag er omdrejningspunktet med udgangspunkt i den enkeltes behov og ressourcer. Vi serverer et varmt måltid om aftenen, som produceres i enheden, udfra menu plan lavet i samarbejde med enhedens beboere. Medarbejdergrupperne er bygget op i medstyrende teams og der arbejdes ud fra den rehabiliterende tilgang.

Vi ser beboerne som ligeværdige og samarbejder med beboere og pårørende med omsorg, respekt og empati. Vi er et team i trivsel, som rummer hinandens forskelligheder, Vi er aldersmæssigt og erfaringsmæssigt en blandet personalegruppe af både social- og sundhedshjælpere/-assistenter og centersygeplejersker, og som ønsker at sikre vores beboere så hyggelig og indholdsrig hverdag som muligt. Vi har et nært tværfagligt samarbejde med fx. demenskoordinator, forflytningskoordinator og træningsterapeuter. Vi har en ledelse, der er relationskabende og har fokus på den enkelte medarbejder.
Derudover gør vi gerne brug af vores nærmiljø i vores aktiviteter.

Løn og ansættelse


Ansættelse pr. 1. juli 2024 eller derefter. Stillingen er på 28 til 32 timer.
Vi arbejder 2/5 med aftenvagt mandag og tirsdag. Weekendvagt hver 2. weekend med arbejde i ulige uge.

Samtaler forventes afholdt løbende, så send os din ansøgning snarest muligt.
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og principperne i ”ny løn”.

Vi glæder os til, at høre fra dig - ring eller kom ud og besøg os - vi viser gerne vores skønne arbejdsplads frem.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dorte Trasbo Madsen på tlf. nr. 4070 8557 eller Teamleder Mette Langæble på tlf. nr. 2920 0137.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Arbejdssted vil være Bøgebakken 1, 4320 Lejre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • SOSU-hjælper
 • Midt-og Vestsjælland