Weekendmedarbejdere søges til døgntilbuddet Løvdal i Vodskov

Vodskov

Vi har flere weekendstillinger, som vi skal have besat. Disse faste weekendstillinger er til hver anden weekend med ansættelseskontrakt på Ca. 2-8 timer om ugen.

Arbejdstiden vil være placeret fredag, lørdag og søndag, og da vi er et døgntilbud, vil timerne være placeret på forskellige tidspunkter af døgnet.

Vi forventer, at du har interesse for det pædagogiske og sundhedsfaglige felt - måske studerende og/eller meget gerne har erfaring eller relevant uddannelse inden for arbejdet med mennesker, som har et udviklingshandicap.

Du vil få dygtige kollegaer, som kun vil den enkelte det bedste, og som er i fuld gang med at arbejde med attraktive arbejdspladser med hovedfokus på kerneopgaven. Desuden er der bred erfaring ift. at arbejde sammen med mennesker, som til tider kan udvise udadrettet og/eller selvskadende kommunikationsformer. Nogle af de mennesker som bor på Løvdal, har behov for at være i et særligt tilrettelagt - og for flere skærmet og struktureret pædagogisk miljø.

Udover at du er den, der kan bevare roen og skabe overblik sammen med de mennesker vi er her for, så forventer vi, at du er nysgerrig i tilgangen for at forstå, at det enkelte menneske altid udtrykker sig ud fra det bedste, det har lært – vi kigger bag ved adfærden og tager ansvaret for forandringen. Vi har et stort fokus på at nedsætte stressniveauet, således den enkelte borger oplever en hverdag i mest mulig balance.

Vi er et §105 Botilbud med lejligheder til 30 voksne mennesker. Lejlighederne er fordelt på 4 huse og som medarbejder bliver du koblet på et primært hus. Hvilket også betyder, at der er mulighed for at få dannet en god og stabil relation til de mennesker vi er her for og deres pårørende. Vi garanterer en afvekslende hverdag med masser af faglige udfordringer, hvor det kræver; at du kan bevare roen og skabe overblik. Vi har en oplevelse af at have en fantastisk matrikel, med kompetente kollegaer og en afvekslende gruppe af mennesker bosat i lejlighederne. Her er utrolig mange personligheder, som har brug for/er afhængige af, at du kan dit fag og er stolt over, at kunne se og lytte til mennesket før hensynet til diagnosen.

Alle der bor på Løvdal, har behov for at være i et særligt tilrettelagt, hjemligt og samtidig skærmet pædagogisk udviklingsmiljø, hvor du som pædagog skal kunne veksle mellem arenaer, som 1:1 til socialt samspil med flere.
Således stiller jobbet hos os høje følelsesmæssige krav til dig og dermed er det også afgørende, at du grundlæggende er positiv og også meget gerne kan lave sjov og ”hitte på” – Alle nyder et godt grin sammen.

Vi er et døgntilbud og derfor skal du kunne indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider.
Hvis det ønskes er der mulighed for at indgå i lokalaftale omkring lange vagter og nedsat hviletid.

Ud over ovenstående, så forventer vi, at du har en stærk personlighed samt; at du er ansvarlig og handlekraftig med fokus på kerneopgaven.

Vores kerneopgave i Voksensocialafdelingen er defineret således: ”Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale og trivsel”

Vi forventer at du:

  • Udviser samarbejdsevne, er fleksibel samt evner at arbejde selvstændigt.
  • Er medvirkende til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø.
  • Er rummelig og nærværende i samvær med borgeren.

Det er en praktisk fordel, at du har kørekort B, da der indimellem skal køres i vores minibusser.

Kan du se dig selv som en del af vores engagerede team på Løvdal, så skal du søge elektronisk via denne side.

Arbejdsstedets adresse
Løvdal er beliggende i det skønne Hammer Bakker i Vodskov.Bodil Hjorths Vej 12, 9310 Vodskov.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Mathias Jensen på tlf. 20 88 94 88 - tages telefonen ikke, så læg en besked på telefonsvaren med dit navn og dit nummer, så får du et opkald.

Ansøgningsfrist
Den 10. juni 2024 kl. 08.00.

Ansættelsessamtaler
Der vil blive afholdt samtaler den 17., 19., og 21. juni 2024.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksensocialafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksensocialafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:

  • Vores organisation
  • Vision for Job og Velfærd
  • Personalepolitik
  • Ledelsespolitik

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Vodskov
  • Mandag den 10. juni 2024