Klinikassistent til Greve Kommunes Tandpleje

Greve Kommune, Greve

Klinikassistentstilling Greve kommunes Tandpleje

Greve kommunes Tandpleje søger 1 klinikassistent til fastansættelse i vores cariesafdeling pr. 15.8.2024 eller snarest derefter.

Har du lyst til at være del af Tandplejen i Greve kommune? Så har du nu muligheden for at søge en fast stilling som klinikassistent hos os.

I vores Tandpleje er vi 34 medarbejdere, heraf 19 klinikassistenter. Alle faggrupper arbejder sammen om at styrke tandsundheden for ca. 12.000 børn, unge og specialtandplejepatienter.
Tandplejen er samlet i et nyere, lyst klinikhus med 16 tandklinikker. Huset rummer både tandregulering og cariesafdeling. Tandklinikken er beliggende midt i Greve kommune.

Vi søger en klinikassistent til vores cariesafdeling. Her vil du indgå i en gruppe af dygtige kolleger; tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Gruppen brænder for at give børn/unge en god og tryg oplevelse, for forebyggelse og for at styrke tandsundheden hos vores søde patienter.

Hverdagen er travl og fyldt med mange spændende opgaver, som vi altid løser i fællesskab. Du vil løse vigtige opgaver som fx: at assistere tandlæger/tandplejere, at klargøre og afrydde klinikken, at hjælpe til i den fælles sterilisation og meget andet. Du skal både have lyst til at indgå i samarbejde og samtidig kunne tage initiativ til selv at løse opgaver. Du må meget gerne bidrage med smil og godt humør.

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis. Det vil selvfølgelig være en fordel at kende til disse fagsystemer samt at have lidt flair for IT.

Er dette en stilling for dig? Har du lyst til at blive en del af gruppen af dygtige og søde klinikassistenter? Og arbejde med de skønneste patienter? Så søg endelig stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for både fuldtid/deltid, det aftaler vi med den rette kandidat.

Du kan forvente at arbejde forskudt ca. hver 3. torsdag med arbejdstid fra 9.45-17.15. Øvrige dage 7.45-15.00/15.15.

Hvis du ønsker flere oplysninger, så kan du kontakte overtandlæge Marie Korsholm tlf. 43 97 91 91/ mail [email protected] eller TR for klinikassistenterne Nadja Aasmul Kristensen tlf. 43 97 33 33.

Send din ansøgning og vedhæftede relevante bilag via link senest den fredag den 14.6.2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 24.6.2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Greve