Serveringsmedarbejder, fuldtid, deltid & afløsning

Århus C

Til servering på Pub’en søges medarbejder, DU SKAL TALE & SKRIVE DANSK, være fleksibel, selvstændig, ansvarsbevidst, serviceminded, tålmodig og udadvendt, idet du efter oplæring har ansvaret når du er på arbejde (1 på vagt ad gangen). Kunne lide at have med mennesker at gøre, have et godt humør og en bred almen interesse er en fordel, da der er tale om blandet publikum.

Arbejdstid, vagterne ligger i åbningstiden man-lørdag fra kl 13:30 til 03:30, for den eller de rigtige er det muligt at få indflydelse på timetal og fordeling af arbejdstiden (weekend er dog nødvendig), derudover afløsning ved ferie, sygdom osv.

Åbningstider: mandag til lørdag kl. 14:00 – 03:00

Pub’en er et lille lokalt værtshus på Frederiksbjerg med ca. 40 siddepladser, beliggende tæt på centrum, banegården og Bruuns galleri. Det er stedet hvor man hygger sig, ”et fritidshjem for voksne”, både unge og ældre, med kunder der kommer lejlighedsvis og andre er stamkunder.

Mottoet : er syng og vær glad.

Pub’en deltager i Århus restaurantionsdart.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Århus C
  • Mandag den 15. juli 2024