Greve kommune søger dagplejere

Greve Kommune, Greve

Se her alle Greve borgere i område Nord og Midt


Greve kommunale dagpleje søger lige nu endnu flere fornuftige, fantasifulde, omsorgsfulde, nysgerrige, selvstændige, forstående, handlekraftige og ikke mindst kærlige voksne, som brænder for at stille sig selv og sit hjem til rådighed for byens yngste borgere, i primært område Greve nord og midt området.


Du skal være indstillet på at få en betydningsfuld rolle i de allervigtigste år i børnenes liv, og i tæt samarbejde med forældrene vil du komme til at gøre en forskel i forhold til børnenes trivsel, læring og dannelse.

Du må være mødestabil, kunne arbejde selvstændigt og være indforstået med en arbejdsuge på 48 timer.

Til gengæld vil du få stor indflydelse på din hverdag.

Selvom du har hjemmearbejdsplads, forventer vi også at du tager på besøg hos andre dagplejere og kommer i legestuen 1 gang om ugen, samt benytter de fantastiske naturmuligheder vi har lige omkring os.

Vi stiller ladcykel og øvrige hjælpemidler til rådighed.

Du har enten professionel erfaring og/eller erfaring fra egne børn ( alder minumum 25 år).

Der vil være mulighed for at dit eget barn (under 3 år) kan indgå som en del af normeringen.

Det er en fordel hvis du også er optaget af det lille barns fantastiske udvikling i løbet af sine første år, og har en legende tilgang i dit arbejde med at gøre en forskel for børn og deres familier.

Du må være villig til kompetenceudvikling, og løbende at kunne reflektere over egen praksis.

Vi tilbyder naturligvis pædagogiske læringsfælleskaber og faglig sparring med kolleger og dagplejepædagog.

Er du blevet nysgerrig for at høre nærmere om dette fantastiske job, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected].

Skriv dine kontaktoplysninger og at du har interesse i at blive kontaktet for at høre nærmere, så vil du blive ringet op af en af vores dagplejepædagoger.

SES VI?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Børnepasser", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Børnepasser
  • Greve