Social- og Sundhedsassistent elev

Greve Kommune, Elev - Greve

Få yderligere info om stillingen
Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!

Som social- og sundhedsassistentelev uddanner du dig til kompetent at indgå i de tværfaglige samarbejder som er under udvikling i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, hvor patienter med flere forskellige sygdomme udskrives til fortsat pleje og behandling i kommunen. Du vil få en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor fokus er på relationer, personcentreret omsorg, forskellige og ofte komplekse livssituationer og på at borgeren aktivt støttes i at mestre mest muligt i eget liv, ud fra dine personlige og faglige kompetencer. Uddannelsen åbner dine karrieremuligheder for videreuddannelse til sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut mm.

Vi søger Social- og Sundhedsassistentelever som er:

 • Nysgerrige og åbne for at lære nyt.
 • Ambitiøse, engagerede og mødestabile.
 • Optaget af at skabe kvalitet, faglighed og resultater i samarbejde med borgere, pårørende og kolleger.
 • Bevidste om at møde borgerne respektfuldt, værdigt og med fokus på livskvalitet.
 • Innovative, handlingsorienterede og kreativt tænkende.
 • Målrettet mod at indtage en faglig rolle med stort ansvar og med mange bolde i luften.
 • Parate til at tage ansvar for egen læring og uddannelse.

Dine arbejdsområder bliver bl.a.:

 • Helhedsorienteret somatisk sygepleje, herunder håndtering af medicin.
 • At arbejde sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende samt motivere og vejlede borger
 • At dokumentere den udførte sygepleje i et fagsprog.
 • At have viden om lovgivningen og arbejde ansvarsfuldt inden for denne.
 • Tidlig opsporing, rehabilitering og kvalitetssikring
 • At bidrage til videreudvikling af sygeplejen
 • At samarbejde professionelt, tværfagligt og tværsektorielt i sammenhængende borgerforløb.

Uddannelsen veksler mellem skoleophold og praktikforløb. Greve Kommune vil fungere som din arbejdsgiver gennem hele uddannelsesforløbet. Du kan se frem til en uddannelse med løn, og du vil være sikret praktikplads. Greve Kommune samarbejder med ZBC, hvor vores elever har deres skoleperioder. For at kunne starte på uddannelsen til Social- og Sundhedsassistent skal du have bestået grundforløb 2, SOSU eller have en Social- og Sundhedshjælperuddannelse. Vi ansætter også elever på Grundforløb 2.

Uddannelsen varer 2 år og 10 måneder. Hvis du har en Social- og Sundhedshjælperuddannelse vil du få mindst 6 måneders merit.

Øvrige informationer om uddannelsen: www.zbc.dk

Læs mere om ansættelseskriterier mv. på: www.greve.dk under SOSU elever.

Lønvilkår under uddannelsen efter gældende overenskomst med FOA: www.foa.dk

Din ansættelse er betinget af, at du har afleveret straffeattest til din leder og at attesten ikke indeholder forhold, som ikke kan forenes med jobbet.

Du søger stillingen, ved at klikke til højre, i det blå billede på, på "søg stillingen".

Hør Linneth og Fatma fortælle om jobbet som social- og sundhedsassistent i Greve Kommune, klik her: Bliv sosu-medarbejder i Greve Kommune | Greve Kommune

Lovpligtig orientering om datasikkerhed: Får du et afslag på din ansøgning om elevstilling, er Greve Kommune forpligtet til at registrere afslaget – herunder også dit cpr-nummer. Oplysningerne registreres på http://www.Lærepladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for IT og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i Bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • SOSU-assistent
 • Greve