Regnskabskonsulent

Grant Thornton Danmark, København Ø

Få yderligere info om stillingen

Regnskabskonsulent til København


Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København:

 • Det kan være, at du lige har bestået din eksamen inden for regnskab
 • Måske har du en længere karriere bag dig, men er blevet omskolet, fordi du har fundet ud af at regnskab er dit kald.
 • En anden mulighed kan være, du har stærk international erfaring
 • Ikke mindst kan det være at du har solid regnskabserfaring, kan dit bogholderi til fingerspidserne og er vant til kundesparring og kan skabe gode kunderelationer.

Uanset din baggrund, så kender du dit bogholderi hele vejen fra A-Z – sikkert også løn og det er et must, at du har en uddannelse inden for regnskab. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet i E-conomic og har erfaring med digitale værktøjer. Du er en dygtig kommunikator, du nyder at snakke med kunder primært på dansk, men også på engelsk. I alt hvad du gør, er du ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs. Du er social og nærværende både i forhold til kunder og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, så er du måske én af de regnskabskonsulenter, vi søger.


Du får alsidige regnskabsopgaver og tæt kundekontakt


Da vi er på udkig efter forskellige profiler, kan det faglige indhold i stillingen naturligvis variere en smule. Men du vil få selvstændigt kundeansvar, hvor du i tæt samarbejde og dialog med kunderne, er med til at løse deres behov. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte allround bogholderi og løn, herunder blandt andet:

 • Finansbogholderi samt lønadministration/lønbehandling
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder betalinger, fakturering og afstemninger
 • Løbende regnskabsstyring
 • Ledelsesrapportering
 • Momsafstemninger og –indberetninger
 • Perioderegnskaber, klargøring til årsregnskab, herunder udarbejdelse af afslutningsopgørelser m.v.

Du vil komme med på vores digitale rejse inden for bogføring. Nogle dage vil blive lange og travle, mens andre dage bliver mere rolige, din arbejdsuge kan på den måde være fleksibel.


”Vores kultur er uformel – vi er nærmest lidt som en familie”


Hos Grant Thornton er vi ikke helt som de andre i revisionsbranchen. Vores kerneværdi er at være ’tæt på’ – tæt på vores kunder og deres hverdag, for det er dem, der former Danmark.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse. Og ikke mindst er vi en revisionsvirksomhed i vækst.


Spørgsmål og ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Andersen på telefon 35 27 51 01.

Du søger jobbet ved at klikke på ”Ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

 • Ansøgning og CV (gerne med vellignende foto)
 • Eksamensbeviser / foreløbige karakterer
 • Eventuelle anbefalinger / referencer.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Find dit job som regnskabsmedarbejder nu. Se de ledige stillinger som regnskabsmedarbejder på listen herunder. Vi har samlet stort set alle ledige jobs som regnskabsmedarbejder til dig. Find en ledig stilling som regnskabsmedarbejder nu. Held og lykke med jagten efter arbejde . Mere info om ledige jobs.

For os hos Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af samme sag. Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.

Proaktive teams, ledet af ubureaukratiske partnere, bruger deres indsigt og erfaring til at forstå og formidle komplekse problemstillinger og hjælpe med at finde de optimale løsninger.

Vi går højt op i at blive anbefalet af andre, for det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er dygtige revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os.

Vi er pt ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.

Vores medlemskab af Grant Thorntons internationale netværk giver os i tilgift adgang til globale ressourcer og metoder, til gavn for vores kunder.

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
 • Regnskabsmedarbejder
 • København Ø

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
17. juni 2024 363
16. juni 2024 365
15. juni 2024 375
14. juni 2024 374
13. juni 2024 366
12. juni 2024 363
11. juni 2024 361
10. juni 2024 351
9. juni 2024 343
8. juni 2024 342
7. juni 2024 338
6. juni 2024 334
5. juni 2024 334
4. juni 2024 328
3. juni 2024 320
2. juni 2024 323
1. juni 2024 328
31. maj 2024 338
30. maj 2024 337
29. maj 2024 341
28. maj 2024 335
27. maj 2024 338
26. maj 2024 347
25. maj 2024 343
24. maj 2024 358
23. maj 2024 355
22. maj 2024 354
21. maj 2024 356
20. maj 2024 356
19. maj 2024 360
18. maj 2024 364

Find job som regnskabsmedarbejder

På listen herover ser du stort set alle ledige udbudte jobs som regnskabsmedarbejder lige nu. Du kan nemt filtrere efter område og ansættelseform, eller søge med fritekstsøgningen, så du kan finde lige netop de stillinger der passer til dig.

Få besked om nye jobs som regnskabsmedarbejder

Det er ikke alle ledige stillinger som regnskabsmedarbejderder bliver annonceret offentligt. Mange jobs bliver besat gennem mund til mund-metoden, via netværk eller via "headhunting", hvor du som medarbejder kan blive prikket på skulderen af et rekrutteringsfirma som vil tilbyde dig en jobmulighed som ikke er tilgængelig for andre.

Du kan forøge dine chancer for at finde et godt job som regnskabsmedarbejder ved at lave en "jobsøgerprofil", hvor du beskriver dine ønsker til dit fremtidige drømmejob som regnskabsmedarbejder. Måske er du den næste der bliver kontaktet af en af de virksomheder eller rekrutteringsbureauer der samarbejder med os...

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os via denne side - så hører du fra os hurtigt.

Annoncering

Søger du en regnskabsmedarbejder til din virksomhed? Kontakt os og fortæl os om dine ønsker og krav til din fremtidige medarbejder - så hjælper vi dig i gang. Du kan annoncere din stilling helt gratis hos os.