Rekrutteringsfirma

Tekniker til reperation af håndværktøjer med fast arbejdssted i Gentofte

Hele Danmark

Få yderligere info om stillingen
Om virksomheden:
Walpak A/S har afdelinger i København og i Trekantområdet. Man sælger og servicerer fuld- og halvautomatiske end-of-line packaging løsninger til alle typer af virksomheder med pakke- og emballeringsbehov ofte med produktion 24/7.

Virksomheden er en teknologibaseret leverandør af pakkeløsninger til transportemballage samt dertil hørende forbrugsmaterialer, som f.eks. omsnøringsbånd af polyester og stål, strækfilm og stræknet samt kassefyld med luftpuder eller papir. Firmaets primære fokus er at hjælpe deres kunder, eksisterende såvel som nye, med en pakkeløsning indenfor transportemballage, hvor pakkemaskiner, teknisk service samt forbrugsmaterialer ses i én samlet løsning.

Firmaet har 25 års erfaring og er specialister i end-of-line pakkeløsninger indenfor transportemballage til industri- og grossistkunder og vil indenfor de næste 12 måneder være ISO 9001 certificeret. Virksomheden tilbyder en yderst spændende stilling i afdelingen, hvor man reparerer håndværktøj.

Opgaven:

Du interesserer dig for teknik er muligvis uddannet maskintekniker, elektriker eller mekaniker, men dette er ikke et krav. Du skal foretage reparation af primært håndbårne emballagesystemer samt andre mindre maskiner, som fremsendes fra slutkunden til firmaet i Gentofte.

Arbejdet foregår primært på vækstedet i Gentofte, men der kan i enkelte tilfælde blive tale om besøg hos kunder for at foretage reparationer. Vi ser derfor gerne, at du har kørekort og også har lyst til denne del af jobbet.Det er ligeledes vigtigt, at du kan prioritere og holde flere bolde i luften uden at miste overblikket. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og har lysten til at sætte dit præg på virksomheden. Jobbet kræver stor ansvarlighed og et roligt temperament.

Du kan begå dig på engelsk såvel mundligt som skriftligt, og kan deltage i den løbende kundekontakt samt dertilhørende administration og forberedelse af de indkomne serviceopgaver. Dvs. bookning af opgaver, forberedelse, samt gennemførelse og efterfølgende sagsbehandling, bestilling af reservedele, fakturering, samt afslutning på serviceopgaven.

Du har en ren straffeatest da vi arbejde for flere kunder hvor der stilles krav om dette.

Faglige kvalifikationer:

Du har måske en baggrund som maskintekniker, industritekniker, elektriker, værktøjsmager, eller måske hører du bare til den fingernemme type, der er god til mekanik. Det udstyr, der skal serviceres og repareres, er primært mekanisk, og du behøver derfor ikke kunne noget med el- programmering og styring.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder en god løn, et interessant og spændende job med en ansættelse på på funktionærbasis, hvor du har rig mulighed for at bruge din erfaring og viden og også lære nyt.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Få yderligere info og kontakt på Prokan Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige